Рецепт - бульйон з курки звичайний (№2)


1,2-1,3 кілограма курки, 200 грам коренів пастернаку, 300 грам коріння петрушки, 100 грам коріння селери, 400 грам телячих кісток, пучок зелені, пучок зелені кропу; пів склянки рису або манної крупи

брати очищену і випотрошену курку вагою 1,2-1,3 кілограм, зріжемо з неї філе, яке вжити на курячі котлети (їх вийде шість штук, а бульйон зваримо з одних кісток, лапок, крилець, білих коренів, пучка зелені, з чого вийде 6 неповних тарілок, тому можна додати до них телячих або яловичих голяшек.
До бульйону подамо пиріжки, а до котлет подаємо зелений горошок, картопляне пюре та ін.