Рецепт - бульйон "Модерн"


Інгредієнти для рецепта Бульйон "Модерн"

М'ясо (не жирне, курки, яловичини або свинини) - 800 грам
Печериці (білі свіжі, середні) - 250 грам
Гарбуз (м'якоть або солодкий перець) - 250 грам
Бульйон (будь-який, який любите) - 1,5 л
Цибуля ріпчаста (маленький) - дві штуки
Часник (за бажанням) - 1 зуб.
Зелень
Сіль

Як приготувати рецепт Бульйон "Модерн" ?

Рецепт "Бульйон" Модерн ""
Вибачте, що немає покрокових фото, ненавмисно видалила їх.
1. наріжемо м'ясо тонкими скибочками, гарбуз (або перець) - кубиками, а печериці треба просто помиємо і почистимо.
2. М'ясо, печериці і гарбуз нанизати по черзі на дерев'яні палички-шампури.
3. У киплячий солоний бульйон покладемо дрібно нашатковану цибулю і часник.
4. опустимо в каструлю приготовані шампури з м'ясом і овочами і варимо до готовності.
5. Ваш бульйон "Модерн" готовий. процідити його, розкладемо по тарілках, поклавши на край шампури з готовим м'ясом і овочами.
6. і приготувати приймати компліменти від гостей!
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони