Рецепт - заправка для курячого бульйону


Яйце (свіже) - одна штука
Крупа манна - 1 скл.
Сіль - 0.5 чайні ложки

Рецепт "Заправка для курячого бульйону"
Збовтуємо яйце, змішуємо з сіллю і манкою
Скачуємо тісто в грудочку
Натираємо на крупній тертці і залишаємо підсихати (за цей час можна зваримо бульончик), якщо це заготовка на майбутнє, то після висихання складаємо в коробочку і відправляємо на необмежений час в сухе місце
Засипом в бульйон і варимо на маленькому вогні 20 хвилин
Вимикаємо вогонь і засипаємо дрібно нарізану зелень
Подаємо з солоними профітролькамі (без них блюдо абсолютно дієтичне)
Всім смачного!
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> Курячий
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> Курячий