Рецепт - м'ясний бульйон з сирними лепeшки


Яловичина - 200 грам
Лавровий лист - одна штука
Цибуля ріпчаста - одна штука
Морква - одна штука
Сіль
Перець
Яйце - одна штука
Сир твердий - 150 грам
Борошно
Масло рослинне

Рецепт "М'ясний бульйон з сирними лепeшки"
Яловичину поріжемо шматочками, трохи піджаримо. Цибулю, моркву дрібно поріжемо, обсмажити, додамо до м'яса. Трохи загасити, додамо гарячу воду і проварити до готовності. Наприкінці варіння посолити, поперчити, покладемо лавровий лист і ще трохи проварити. Лавровий лист виймемо.
Коржі: яйце зіб'ємо, поступово всиплемо борошно, сіль, сир натертий і замісити круте тісто. Чайною ложкою брати невелике колічествово маси і обсмажити у фритюрі. виймемо, дамо стекти маслу.
подаємо бульйон з коржиками, сметаною і зленью.
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> М'ясний
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> М'ясний