Хліб з оливками і сиром від Катерини Агронік


Хліб з оливками і сиром від Катерини Агронік

 Рецепт: 250 г. борошна 200 г. чорних оливок, дрібно порубати 150 р сиру Грюєр або Емменталь, потерти на тертці 20 р розпушувача невелика щіпка солі і чорний перець за смаком 4 яйця 175 мл. білого сухого вина 150 мл. оливкової олії 1. У чаші міксера змішати разом борошно, сіль, перець і розпушувач. 2. По одному ввести яйця, розмішуючи тісто після кожного яйця. 3. Додати оливки і сир, розмішати. 4. З працюючим міксером, тонкою цівкою влити в тісто біле вино, потім оливкова олія. Розмічати до однорідного стану. 5. Викласти тісто в миску або контейнер і залишити в холодильнику на 2 години або на ніч. 6. Форму для хліба змастити маслом і викласти пергаментним папером або обсипати борошном. 7. Заповнити форму тестом на 1 / 2-2 / 3. 8. Випікати при температурі 175С приблизно 60-70 хвилин для маленького цеглинки, і 90-100 хвилин для великого. Хліб готовий, коли встромляючи дерев'яну шпажку в центр форми, на ній не залишається вологих крихт. 9. Вийняти хліб з духовки і залишити у формі на 10-15 хвилин, потім викласти його з форми на решітку і остудити. Хліб з оливками і сиром добре поєднується в паштетом і сирами. Скибочки цього хліба також можна підсмажити трохи в тостері перед подачею.
 Що не кажи, а раніше таке відео Хліб з оливками і сиром від Катерини Агронік подивитися ніде не можна було