Рецепт - бульйон з домашньої курятини


:
Куряча ніжка (за бажанням можна більше брати м'яса).
Три середні картоплини.
Одна цибулина.
Одна моркву.
Сіль, лавровий лист.

М'ясо поріжемо на шматки, шматки повинні бути переоцінена.
Покласти м'ясо в каструлю, заллємо холодною водою і варимо м'ясо півтори години.
Вийняти готове м'ясо і перекладемо в нову ємність, з чистою водою, покладемо цибулину, посолити, поставимо на вогонь.
Як тільки вода закипить, додамо картоплю, терту моркву, після того, як вода знову закипить, варимо суп ще 20 хвилин, додамо лавровий лист, кріп або петрушку, вимкнемо вогонь.
Подавати суп гарячим, зі шматочком м'яса.