Рецепт овочевого супу



 Щоб побалувати сім'ю легким, корисним супчиком, що не є небезпечним для талії, скористайтеся нашим рецептом.
 Для приготування овочевого супу  , Підготуємо літр бульйону на ваш смак, три картоплини, триста грамів капусти (краще кольоровий), моркву і цибулину, два яскраво-червоних помідора, по п'ятнадцять стручків зелених гороху і квасолі, зелень, рослинна олія.
 Отже, нарізаємо тонкою соломкою овочі для засмажкою: ріпчасту цибулю, стиглу морква, пізніше можна кинути трохи зелені, обсмажуємо - не до вуглинок, але так, щоб було видно, що вони злегка присмажити. У бульйон опускаємо цвітну капусту, яку треба розібрати на суцвіття (можна використовувати брокколі, вона корисніша), потім стручкові (їх можна нарізати або опускати цілком - якщо нарізати час приготування трохи скорочується) і картопля (невеликими шматочками).
 Коли овочі в бульйоні трохи Прокіп - опускайте в наш суп засмажку і варіть (де то хвилин двадцять-двадцять п'ять). Незадовго до готовності, наріжте помідори великими кружечками, салат крупно порвіть руками, зелень нашаткуйте дрібно і - все в суп.
 Подавати приготований овочевий суп  можна з домашньою сметаною, будь-яким видом сиру, майонезом або соусом на ваш вибір.