Рецепт супу з білих грибів



 Відмінний суп, гриби додадуть йому насичений смак, солоні огірки і каперси - необхідну пікантність, а відсутність м'яса та картоплі - особливу легкість.
 Для приготування нашого легкого супу з білих грибів  візьмемо пів кілограма свіжих грибів, дві цибулини, три міцних солоних огірочка, п'ятдесят грамів каперсів і сто грамів маслин, томатну пасту, масло вершкове, прянощі.
 На початку приготування відварюємо гарненько наші білі гриби, а поки каструлька з ними кипить, нарізаємо дрібненько цибулю, обсмажуємо добре його на вершковому маслі, після пом'якшення - додаємо томатну пасту, три столові ложки.
 Дістаньте білі гриби, наріжте їх великими красивими шматочками, бульйон процідіть, і опускайте по черзі в стоїть на вогні бульйон: каперси, шматочки грибів, дрібно нарізані солоні огірки, цибулю і варіть, поки не відчуєте, що ваш суп готовий.
 При подачі, розкладіть легкий суп з білих грибів  по порційних тарілочках, додайте в кожну ложку майонез, томатної пасти або ж сметани, часточку лимона і прикрасьте підготовленими маслинка, присипте зеленню.