Рецепт грибного супу з сиром



 Гриби з сиром досить незвичайне поєднання, але все-таки спробуйте приготувати грибний суп сиром  за нашим рецептом - він має дуже насиченим, своєрідним смаком.
 Для приготування такого оригінального блюда візьмемо півтора літра відфільтрованої води, два будь бульйонні кубики, сто п'ятдесят грамів дрібних, але міцних і красивих печериць, одну білу цибулину і одну солодку морквину, чотири картоплини, вершкове масло і по двісті грамів сметани і будь-якого твердого сиру. Вершкове масло розігріти, зробити зажарку з ріпчастої цибулі, додавши до неї пізніше дрібно нарізані гриби.
 Зігрійте воду, опустіть в неї бульйонні кубики - отримуємо бульйон, в який опускаємо крупно нарізану картоплю і натерту на крупноячеистой тертці, солодку моркву. Коли картопля стане повністю м'яким, можна додавати в суп нашу зажарку, в той же час при наявності бажання, туди можна закинути і дрібно нарубану зелень. Потім - закриваємо щільно кришку і Томім суп кілька хвилин.
 Залишилося додати в кожну тарілку порційно тертий сир і сметану, дочекатися, поки гаряча рідина розплавить сир і наш грибний суп з сиром  можна вважати повністю приготованим.