Рецепт італійського супу



 Італійська кухня славиться своїми супами і пастою - сьогодні пропонуємо приготувати перше, відмінний суп - легкий і при цьому насичений за смаком, через наявність великої кількості інгредієнтів.
 Для приготування італійського супу  підготуємо: сто двадцять п'ять грамів стручкової квасолі, така ж кількість моркви, цибулі-порею, ріпи, кореня селери, а також пасти томатну два зубчики часнику, вершкове масло і по п'ятдесят грамів тонких маскаронов і тертого твердого сиру будь-якого сорту, вода, сіль перець - за потребою. Кип'ятимо два літри води, нарізаємо кубиками овочі, не чіпаючи стручкову квасолю, засипаємо по черзі в окріп, варимо пів години, потім знімаємо кришку, додаємо тонкі макарони (краще твердих сортів - ні і корисніше і залишаються більш гарної форми, після приготування), почекати поки вони размягчатся, потім кинути трохи вершкового масла.
 Після того, як всі інгредієнти будуть м'якими і готовими - приправити італійський суп  томатною пастою, часником і тертим сиром твердого сорту.
 При бажанні, список приправ можна доповнити, але пам'ятайте, що занадто багато - це завжди недобре, тому додаючи прянощі не забувайте про помірність.