Рецепт баранини тушкованою з помідорами



 Баранина - м'ясо своєрідне, але при правильному приготуванні, дуже смачне і поживне, а наш рецепт припускає, звичайно ж, саме таке приготування.
 Для приготування баранини тушкованою з помідорами  , Візьмемо: кілограм м'яса молодого баранчика, розтоплений жир для смаження, рослинне масло, сімсот грамів червоних помідорів, триста грамів цибулі, м'ясний бульйон, пів лимона, прянощі.
 Узяте м'ясо слід добре промити, очистити від плівок, розрізати на шматочки (обов'язково поперек волокон), потім його трохи відбити і добре обсмажити на розпеченому жирі. Залити в сковороду м'ясний бульйон, щоб він повністю покривав шматочки м'яса, протушкувати. П
 ромитие помідори нарізати товстими кільцями, обсмажити з двох боків на олії, акуратно, щоб колечка не розвалилися, застосовуючи для цього спеціальну лопаточку, потім акуратно, шарами, викладати на готове тушковане м'ясо обсмажені помідори, кільця свіжого ріпчастої цибулі і зелень - все це тушкувати під кришкою.
 Перед подачею баранину тушковану з помідорами  гарненько збризнути соком половини лимона або ж прикрасити цілими часточками цього цитруса і це чудове блюдо можна подавати до столу.