Рецепт ромштекса з яловичини з грибами



 Це цікаве блюдо обов'язково буде вам до смаку, спробуйте приготувати на нашу рецептом цей ромштекс з яловичини з грибами  . Для цього ми візьмемо сімсот грамів м'якоті яловичини, триста грамів свіжих корисних печериць, топлене вершкове масло, трохи пшеничного борошна і лимонного соку, триста грамів сметани, прянощі. Яловичину (або телятину, якщо хочете, щоб м'ясо було ніжніше), ретельно промити, відокремити від плівок і сухожиль, нарізати шматочками, поперек волокон м'яса, відбити добре, молоточком і потім обсмажити. Після того, як наше м'ясо стане золотистим - сміливо додавайте воду і залишайте страву гаситися. У цей час акуратно помийте і очистіть заготовлені печериці, які потім слід нарізати пластинках, приправити лимонним соком і обсмажити, а на третьому сковороді довести до коричневого кольору борошно - її ми після того, як м'ясо гарненько протушкується, додамо до нього, простеживши, щоб не утворилися грудочки. До м'яса з борошном додати густу сметану і обсмажені гриби - при необхідності - ще трохи долити води, дати інгредієнтам добре просочити один одного і знімати з вогню. До ромштекса з яловичини з грибами  добре підходить смак кропу, тому при подачі, обов'язково присипте блюдо цієї зеленню, потім його можна подавати гарячим, з гарніром за вашим вибором.