Рецепт плову з горіхами



 Рецептів плову існує безліч і цілий розділ з них це плови з горіхами, наш рецепт один з найпростіших в приготуванні. Щоб отримати смачний плов з горіхами  слід взяти триста грамів м'яса (причому, залежно від тільки вашого бажання, це може бути як класична яловичина, так і свинина), стакан червоної квасолі, чотири склянки Довгозернистий рису (або візьміть пропарений), три болгарських солодких перцю, столову ложку мелених волоських горіхів (якщо любите, візьміть більше), масло рослинне.
 Стакан червоної квасолі гарненько промиваємо і відварюємо протягом тривалого часу (якщо квасоля попередньо замочити на ніч - час приготування істотно скоротиться).
 Рис замочити у воді, потім промити до повної прозорості води. М'ясо промити, нарізати маленькими шматочками, обсмажити, потім до нього, до спеціального чавунець, додати спочатку варену квасолю, потім замочений і промитий рис, а після наш горіхи. Залити водою, щоб вона піднімалася над поверхнею рівно на два пальці, і швидко довести до кипіння. Коли рідина майже википить, додати приправи для плову, перемішати і під кришкою довести інгредієнти до готовності.
Плов з горіхами  подається як цілком самостійне блюдо, до нього традиційно подають багато зелені і овочів