Рецепт бульйону з овочами по-словацьки



 Цікаво спробувати весь тиждень готувати рецепти національних кухонь і якщо раптом така ідея припала вам до душі - пропонуємо приготувати бульйон з овочами по-словацьки  , Тим більше що для приготування знадобляться лічені хвилини (якщо заздалегідь приготувати м'ясний бульйон). Для нашого бульйону знадобиться одна морква, одна цибулина латук, три срудніх бульби картоплі, топлене масло і м'ясний бульйон. Всі овочі (за винятком бульб картоплі), потрібно нарізати дуже дрібно (так суп буде готовий швидше) і обсмажити на олії так, щоб овочі стали м'якими, але не порумянілісь. Після цього можна вливати воду і дати овочам трохи прокипіти, додати очищений і нарізаний невеликими шматочками (щоб швидше зварився) картопля. Коли він стане м'яким і буде майже готовий, підсолити і додати м'ясний бульйон (якщо не подобається смак м'ясного бульйону, його цілком можна замінити овочевим). Подавати бульйон з овочами по-словацьки  слід з невеликою кількістю рубаної зелені. Ті, кіт готує цей суп досить часто, стверджують, що його вживання дуже добре впливає дна шлунок, втім, за твердженням лікарів, вживати рідкі перші страви корисно як для гарного самопочуття, так і для того, щоб добре виглядати.