Рецепт супу-пюре по-фєрмєрскі



 Легкий і приємний для шлунка суп-пюре по-фєрмєрскі  , Абсолютно безпечний для талії і при цьому суп відноситься до області здорової їжі, що важливо для піклуються про свій зовнішній вигляд і настрої. Прийшов рецепт до нас з Америки, де все більше уваги стали приділяти саме рецептами здорової їжі. Отже, для приготування нашого чудо-рецепта, нам знадобиться бульйон - двісті п'ятдесят грамів, по сорок грамів моркви, селери, цибулі-порею і капусти, трохи хліба і солі, а також по двадцять грамів вершкового масла і тертого сиру. Моркву, натерту на крупноячеистой тертці, відварити в каструльці, а селеру і цибулю-порей, присмажити з додаванням олії і бульйоном. Всі овочі потрібно пропустити через сито (більш сучасний варіант - збити в блендері) до однорідної маси, поступово розводячи підсоленим бульйоном. Окремо в бульйоні потрібно також зварити і капусту, попередньо нарізану соломкою, потім її опустити в суп-пюре. Відкласти частину пюре, змішати його з тертим сиром (пюре повинно бути гарячим, щоб сир розплавився) - цією сумішшю намазати хлібні грінки і подавати суп-пюре по-фєрмєрскі  в порційних тарілках, присипавши свіжою зеленню.