Рецепт рису з сиром і курячим бульйоном



 Відмінне, просте у виконанні блюдо, крім цього ще й досить корисно для шлунка, як і все, що готується на хорошому курячому бульйоні. Для приготування рису з сиром і курячим бульйоном  , Візьмемо півлітра бульйону (краще звареного з домашньої курочки, на дуже повільному вогні), триста п'ятдесят грамів рису, одну цибулину, стакан сухого білого вина, двісті грамів сиру Фотіна і пучок петрушки.
 Цибулю обсмажити на топленому хорошому вершковому маслі, туди ж додати нарізаний дрібно цибулю, потім рис і, власне, бульйон. Коли рис повністю вбере влити рідину, влити склянку сухого вина, трохи підсолити. Довести рис до готовності на великій сковороді під закритою кришкою. Коли по кухні піде запаморочливий аромат, можна спробувати рис на готовність, після цього - нарізати сир Фотіна невеликими кубиками і насипати їх на сковороду, до рису.
Рис із сиром і курячим бульйоном  за нашим рецептом можна готувати досить часто, так як продукти в нього йдуть найпростіші, результат завжди радує, та й на нашому здоров'ї це як правило позначається найсприятливішим чином - курячий бульйон повний корисних речовин, сир наповнює нас корисним кальцієм, та й рис вважається одним з корисних продуктів у нашому раціоні.