Рецепт квасоляного супу з копченостями



 Чудовий суп з копченою рибкою - відрізняється п'янким ароматом димку і неповторним поєднанням смаків.
 Для приготування нашого квасоляного супу з копченостями  , Нам знадобиться триста грамів копченої риби, два шматочки лаваша, оливкова олія, червона цибулина, один стручок пекучого перцю, чотириста грамів помідорів, шість склянок овочевого бульйону, триста п'ятдесят грамів картоплі, сто п'ятдесят грамів зеленої стручкової квасолі, чотириста двадцять грамів бобів, коріандр .
 З копченої риби (можна брати будь-яку, але краще ту, в якій менше кісток) - видаліть шкірку і кістки і розділіть її на невеликі порційні шматочки. Тонкий вірменський лаваш гарненько підсушіть в духовці - щоб схопилася піджареної корочка. В окремій каструльці обсмажити трохи цибулю і пекучий перець, потім влийте бульйон, опустіть картопля (звичайно ж, очищений і нарзан маленькими шматочками), коли картопля буде майже готовий, додайте помідори (також нарізані). У каструльку покладіть боби і зелену квасолю - варіть, поки не стануть м'якими - стежте, коли зелена квасоля стане яскраво-зеленою, рідину можна вимикати.
 Коли суп трохи охолоне, в нього можна акуратно, щоб не розвалилися, додайте шматочки риби - подавайте квасолевий суп з копченостями  , Приправивши коріандром, з вірменським лавашем.