Рецепт бульйону з трепангами і куркою



 Для цього рецепта важливим є суворе дотримання рецепту, інакше страва вийде не таким смачним, як повинно. Для приготування бульйону з трепангами і куркою  , Візьмемо двадцять грамів сушених трепангів, сто сорок грамів курки, шістдесят грамів огірків, по десять грамів соєвого соусу, курячого жиру і концентрату і по двадцять грамів імбиру і рисової горілки.
 Відварені трепанги нарізати невеликими скибочками, приблизно такими ж шматочками нарізати свіжий огірочок (з нього краще зняти шкірку, щоб був м'якше) і м'якоть курячого м'яса. Прокип'ятити бульйон і залити їм нарізані шматочки, додати порцію рисової горілки, концентрату, імбиру, соєвого соусу, солі, після чого - прогріємо, знімемо піну, вольем розтоплений курячий жир.
 Обов'язково додавайте всі інгредієнти і не міняйте їх співвідношення. Під час приготування, стежте, коли шматочки курки будуть готові - в цей момент можна вважати блюдо практично готовим. Приправляти його не потрібно - правильно приготований бульйон з трепангами і куркою  і так буде володіти насиченим і своєрідним смаком, тому його відразу ж можна подавати до столу - з поджарістим хлібом і яким-небудь рибним блюдом на друге.