Рецепт хумуса з макаронами



 Своєрідний рецепт приготування макаронних виробів, з незвичайною назвою і смачним набором продуктів. Для приготування хумуса з макаронами  нам знадобляться: чотириста грамів трубчастих макаронів Пенне, неодмінна оливкова олія, часник, один міцний баклажана, банку баранячого гороху, кмин, коріандр, сухий гострий перець, один лимон, столова ложка овочевого бульйону, тахині три столові ложки, зелень і чверть столової ложки обсмажених кедрових горішків.
 У каструльці закип'ятити воду і зварити макарони піні до готовності, тобто, до стану м'якості, але вони при цьому мають залишитися міцними, що не розварюються. Поки йде процес готування пенне, обсмажити швидко на сковороді роздавлений часник (близько чотирьох зубчиків), додати до нього наш стиглий баклажан, нарізаний кубиками (шкірку можна чистити чи ні - за бажанням, але якщо обсмажуєте з шкіркою, дайте баклажана трохи постояти, присипаним сіллю , щоб пішла гіркота), потім додати баранячий горох і всі приправи. Готувати під кришкою, потім додати цедру одного лимона і ще трохи пригасити.
 Коли всі інгредієнти будуть повністю готовими (головне, щоб став м'яким баклажан), закласти масу в блендер і збити, додавши тахині і столову ложку овочевого бульйону. Після цього масу ще трохи підігріти і подавати наш хумус з макаронами  , Змішавши соус і піні.