Рецепт чорної квасолі в скороварці



 Якщо віддаєте перевагу стравам з сімейства квасолевих, але при цьому не готуєте їх через тривалого процесу відварювання, спробуйте приготувати чорну квасолю в скороварці  , На нашу оригінальним рецептом. Для цього нам буде необхідно: оливкова олія, чотириста п'ятдесят грамів грудинки, одна цибулина, два зубчики часнику, три столові ложки чорної сухої квасолі, шість склянок води і приправи. У каструльку скороварки налити набагато оливкової олії, потім обсмажити на ньому грудинку, нарізану тонкими скибочками, і дрібно нашатковану цибулю до м'якості останнього.
 Після цього треба закласти часник і лавровий лист - тепер прийшла пора квасолі. Її потрібно промити, але не замочувати (помічено, що в скороварці чомусь замочена квасоля готується довше, ніж просто промита). Після слід додати наші шість склянок води і ложку масла (додавання масла не дає воді з квасолею пінитися в скороварці, і позбавляє клапан агрегату від засмічення).
 Після завершення програми скороварки, лавровий лист слід вийняти з отриманої маси, спробувати на сіль і подавати чорну квасолю в скороварці  , Розклавши блюдо по тарілках - до столу.