Рецепт буріто на сніданок



 Прекрасне блюдо для сніданку у вихідний день (ну або якщо раптом вдалося в будній - прокинутися раніше), за умови, якщо всі складові вже будуть лежати в холодильнику.
 Для приготування буріто на сніданок  заготовимо заздалегідь рапсове масло, половинку червоної цибулини, стручок червоного гострого перцю, склянку консервованої чорної квасолі, чверть чайної ложки пластівців чилі, чотири яйця і ще чотири білка, третину склянки твердого сиру, три торчільі, чверть склянки сметани, сто грамів підмору, стільки ж авокадо, гострий соус.
 Насамперед - обсмажити половинку дрібно нарізаною червоної цибулини і також дрібно нарізаний гострий перчик, додамо пластівці чилі і чорну квасолю - підготовлену суміш відкладаємо. Яйця збиваємо з білками в однорідну масу, всипаємо сир, обсмажуємо цю масу на сковороді, періодично помішуючи. Кожну з узятих трочілій, самзмть сметаною і соусом сальса.
 Потім на підготовлені стирчить викладати: квасоляну масу, потім трохи яєчної, на неї нарізані плоскими скибками помідори (черрі виглядатимуть декоративніше, але використовуйте ті, що любите), а на них - нарізані шматочки авокадо, сбризнутиє соком лимона. Майже готові буріто на сніданок  полити гострим соусом (якщо любите зовсім гострий смак), згорнути акуратно і подавати до столу.