Рецепт сніданку з шарами брокколі, грибів і сиру



 Прекрасний рецепт смачного і корисного сніданку з шарами брокколі, грибів і сиру  , Такий початок дня, безсумнівно, принесе користь організму і подарувати енергію - а якщо підготувати суміш для цієї страви ввечері, то приготування займе лічені хвилини.
 Для приготування візьмемо оливкова олія, одну цибулину (ріпчасту), зубчики часнику, двісті грамів грибів, один хрусткий багет, вісім яєць і вісім білків, дві склянки молока, столову ложку гірчиці, триста грамів корисної брокколі, трохи тертого сиру, ще сто грамів моцарели , пів склянки сушених помідорів і листя чебрецю. Обсмажити на сковороді цибулю, потім часник - до появи стійкого запаху, окремо обсмажити гриби, до появи в сковорідці рідини.
 Змастити форму, білий хрусткий підсмажений багет (вибирайте тільки такий), нарізати невеликими акуратненькими кубиками, яйця збити з білками до однорідності, додати поступово до них молоко, гірчицю, цибулю з часником, обсмажені гриби з виділилася рідиною, нарізані помідори, броколі, розібране дрібно на суцвіття, терті обидва види сиру, приправити, перемішати, залити сумішшю багет у формі, після цього обмотати блюдо тонкої харчовою плівкою і відправити в морозилку, годин на вісім. Вранці зняти нашу харчову плівку, відправити підготовлену форму в гарячу духовку і подавати сніданок з шарами брокколі, грибів і сиру  до столу.