Рецепт риби хоки, запеченої з травами



 Рибні страви дуже корисні, а печена риба корисна подвійно, тому що під час запікання в ній зберігається багато корисних речовин.
 Для приготування риби хоки, запеченої з травами  , Припасемо трохи більше половини кілограма філе власне, хоки, один лимон, три чверті склянки панірувальних сухарів, чверть чайної ложки спеціальної лимонно-перцевої приправи для риби, три столові ложки песто, чверть склянки волоських горіхів, рубана петрушка, зубчики часнику, чотири склянки нарізаного картоплі, чотири склянки нарізаного латуку, стакан нарізаних черрі.
 Рибу гарненько скропити лимонним соком, обмазати приправами, викласти у форму на фольгу, в цей час ретельно змішати сухарі панірувальні з песто, цедрою віджатого лимона, змолоти горіхами і петрушкою - покласти суміш зверху на рибні філе хоки. Поруч, на деко, укласти цілі зубчики часнику, все скропити олією і відправити в духовку, до готовності. У цей час відварити чищений картоплю і зробити з нього пюре, при подачі риби хоки, запеченої з травами  , На кожну тарілку укладати шматочок філе, товчену картоплю, запечений часник, свіжі черрі і рубаний латук.