Рецепт холодного супу з авокадо і огірком



 Влітку немає нічого кращого охолоджених страв, а ось і ще один такий рецепт у вашу скарбничку - холодний суп з авокадо і огірком  . Для приготування візьмемо літр сколотин, два авокадо, дві склянки курячого бульйону, склянка кубиків льоду, пів чайної ложки розмеленого часнику, склянка нарізаного болгарського перцю, один соковитий стебло селери (подрібнити), один огірок, два лайма, зелень петрушки, один свіжий невеликий помідор і оливкове масло.
 Авокадо акуратно розділити на половинки, видалити неїстівну кісточку, дістати ложкою м'якоть з шкірки, розім'яти, окропивши чимось кислим, щоб вона не темніла, змішати з підготовленими інгредієнтами - огірками, нарізаними кубиками, нарізаним свіжим помідором, часником, болгарським перцем, селерою і петрушкою. Приправити, видавити сік лайма, залити всі інгредієнти пахтою і бульйоном, додати масло, перемішати і відправити охолоджуватися. Якщо не знайдете пахту, її легко можна замінити, взявши несолодкий йогурт і змішавши його в рівних пропорціях з крижаною водою. Подавати холодний суп з авокадо і огірком  слід в охолодженій посуді, опустивши в кожну тарілку по кілька кубиків льоду.