Рецепт карпаччо капрезе



 Для приготування цього незвичайного, але при тому дуже простого в приготуванні, страви нам знадобитися взяти дуже гострий кухонний ніж, тому якщо у вас немає в наявності на кухні такого ножа, перед приготуванням слід добре підготуватися. З продуктів для карпаччо капрезе  , Нам знадобляться п'ятнадцять грамів моцарели класичної, п'ятнадцять великих помідорів, гілочка вибіленого базиліка, трохи кукурудзи, половинка червоного ріпчастої цибулі, оливкова олія і бальзамічний оцет (по п'ятнадцять грамів). Всі взяті помідори нарізати тонкими кружечками (для чого і знадобиться гострий ніж) - викласти красиво скибочки на блюдо, потім трохи більше крупно (щоб не розвалилася) поріжте моцарелу - укладіть на теж блюдо, посередині. Тонкими кільцями слід порізати цибулину - укласти поверх помідорів і сиру.
 Всю композицію з нарізаних овочів посоліть, за бажанням приправте і рясно сбризнете оливковою олією і бальзамічним оцтом. З гілочки базиліка обірвати цілі і гарні листи і прикрасити або отримане блюдо, по краях тарілки викласти взяту консервовану кукурудзу і подавайте наше вже практично готове карпаччо капрезе  до столу, насолоджуючись подивом гостей.