Рецепт супу з фрикадельками



 Сьогодні пропонуємо приготувати на перше, класичне блюдо мексиканської кухні - суп з фрикадельками  . Для нього запасемося оливковою олією, цибулею латук, зубчиком часнику, трьома літрами курячого або яловичого бульйону, половиною склянки томатної пасти, двомастами грамами зеленої стручкової квасолі, однією морквою, третю склянки рису, половиною кілограми яловичого фаршу, чвертю склянки м'яти, такою ж кількістю петрушки , одним яйцем, половиною склянки морозива горошку (або, якщо сезон - то свіжого), чайною ложкою майорану, половиною склянки кінзи.
 Обсмажити в каструльці для супу цибулю, потім часник, влити бульйон, прокип'ятити, додати томатну пасту, дати закипіти, потім додати моркву (традиційно натерту на тертці) і зелену стручкову квасолю (нарізану). Під взятий яловичий фарш вмішати приправи, невідварений рис, подрібнені будь-яким способом листя м'яти і петрушки, потім додати яйце і мокрими руками сформувати фрикадельки (якщо зробити їх невеликими, буде смачніше). Закинути в бульйон, проварити, вже в самому кінці приготування, залежить свіжий або консервований горошок і приправити майораном. А вже при подачі, в тарілки до супу з фрикадельками  , Слід додати подрібнену кінзу.