Рецепт супу Жилень



 Прекрасне блюдо французької кухні, як це належить кулінарними традиціями цієї країни, володіє вишуканим смаком і при цьому просто готується і підійде для тих, хто піклується зі своїй вазі і здоров'я. Для приготування супу Жилень  знадобитися мінімум продуктів - двісті грамів ріпи, п'ятдесят грамів вершкового масла, цибуля порей, листя капусти, двісті п'ятдесят грамів картоплі та півтора літра води.
 Натерти на тертці (або якщо віддаєте перевагу цей спосіб обробки), дрібно нарізати ріпу, порей і капустяне листя, потім всі овочі на вершковому маслі, в кастюле де будете готувати суп, пригасити, не даючи їм пригоряти ні в якому разі - вони повинні всього лише злегка розм'якнути в маслі. Потім влити воду, закип'ятити, додати картоплю, нарізану як любите (якщо чекаєте гостей, то декоративніше виглядатимуть невеликі кубики), і варити поки наш картопля повністю не приготуватися. При подачі, суп добре оформити зеленню і подати до нього сушені скибочки хліба, присипані сиром, або ж просто грінки - смак підсушеного хліба ідеально поєднується з цим блюдом. За смаком суп Жилень  трохи нагадує російські щі, але готується по-іншому і має більш тонкими, вишуканими смаковими якостями.