Рецепт биточків телячих, фаршированих грибами



 Для приготування биточків телячих, фаршированих грибами  , Заготовимо заздалегідь сімсот грамів свіжої телятини, п'ятсот грамів грибів (підійдуть печериці, але краще взяти білі або рижики), ріпчасту цибулину, сто грамів білого батона, пів склянки молока, топленого масла, панірувальні сухарі, приправи. Узяте м'ясо промити, підготувати, нарізати шматочками і пропустити гарненько через м'ясорубку, цибулину очистити. Промити, розрізати на половинки.
 Підготовлений батон нарізати скибочками і замочити в молоці, після чого провернути м'ясо на м'ясорубці, вже з цибулею і батоном - потім в масу потрібно буде вмішати топлене масло, молоко, що залишилося, посолити, приправити і розмішати - всю масу мокрими раками розділити на рівні плоскі кружечки ( невелике по товщині, не більше півтора сантиметрів). Потім підготуємо гриби - помити, почистити, нарізати тонкими пластинами, обсмажити до випаровування вологи, потім накладати на м'ясні кружечки приблизно по столовій ложці грибного фаршу і акуратно загинаючи грая, зробити так, щоб грибна маса опинилася всередині наших биточків, потім запанірувати їх в якісних сухарях і обсмажити до готовності, після чого ще трохи пригасити і наша страва биточки телячі, фаршировані грибами  , Можна подавати до столу.