Рецепт чилійської юшки з конгріо



 Рибні страви завжди смачні і корисні, але найбільше ці якості проявляються в рибних супах. Для приготування чилійської юшки з конгріо  , Запасемося двома кілограмами цього продукту (конгріо), двома морквинами, такою ж кількістю цибулин і помідорів, одним солодким перцем, двомастами п'ятдесятьма миллиграммами білого сухого вина, одним лимоном і рослинним маслом.
 Рибу почистити, відокремивши від неї голову, плавники, хвіст і шкіру і зварити з цих частин бульйон - коли він закипить, додати в нього почищені, але не різані морквину, цибулину, часточки часнику і лавровий лист. Сік стиглого лимона змішати з сіллю, ароматним перцем і часником - замаринувати в суміші шматочки риби. Решта цибулину і морквину почистити і нарізати, також вчинити з картоплею, болгарським перцем і помідорами (їх необхідно спочатку ошпарити і видалити з них шкірку. Всі нарізані овочі (крім картоплі), обсмажити в каструльці, всі овочі по черзі, потім додати картопляні скибочки і теж злегка їх обсмажити - після цього приправити і влити бульйон, коли маса прокипить, влити норму сухого вина.
 Коли картопля буде майже готовий, додати шматочки маринованої риби, і, туди ж, вилити весь отриманий маринад. Для ще більш вишуканого смаку, перед вимиканням, можна опустити в чилійську юшку з конгріо  очищені готові креветки.