Рецепт страви сюрприз



 Відмінне блюдо для тих, хто воліє готувати з курки приголомшливо смачні шедеври. Для приготування страви сюрприз  , Підготуємо дві курячих грудки (без кісток і шкіри), сто грамів свіжих печериць (можна взяти і інші гриби, але печериці готуються швидше сього), дві середнього розміру картоплини, одну цибулину і сто грамів сиру. З кожної грудки формуємо чотири філе, які в свою чергу, відбиваємо гарненько до отримання м'яких плоских поверхонь (не прикладайте занадто багато зусиль, щоб м'ясо не проривалося - це небажано, інакше начинка буде витікати). Гриби обсмажити з ріпчастою цибулею - до готовності, картопля, також до готовності, обсмажити окремо. Сир, взятий твердих сортів, натерти на крупноячеистой тертці і змішати всі підготовлені овочі та гриби, з сиром - це буде начинка нашого страви. На кожну отбівнушку викладати достатню кількість начинки, щоб залишалися вільні краї, для загортання. Згорнути кожну відбивну рулетиком, закріпити зубочистками або міцною ниткою. Викласти на деко, помістити в духовку. Коли з'явиться апетитна скоринка, наше блюдо сюрприз  дістати і подавати з будь-яким гарніром.