Рецепт чахохобілі з курки



 Прекрасне національне блюдо чахохобілі з курки  , Готуватися з такого набору продуктів: кілограм курячого філе, сто грамів цибулі, стільки ж моркви, двісті п'ятдесят мілілітрів томатного соусу, часник, зелень петрушки, лавровий лист і естрагон.
 Філе нарізаємо великими шматочками, потім промиваємо, підсушуємо паперовим рушником, рівномірно, помішуючи, обсмажуємо без жиру - на сухий сковороде.Чтоби не приставав, краще щоб це була сковорода з антипригарним покриттям. Цибулю з морквою, а також часник, почистити, нарізати, обсмажити, залити томатом, приправити, довести одержуваний соус, до кипіння - щоб соус виходив більш смачним, томатний соус повинен бути дуже якісним, а також припадав вам до смаку.
 Після того, як соус буде готовий, додати його до підготовлених скибочкам курки і гасити деякий час всі разом - як ви бачите, готується наша страва простіше нікуди, зате завжди приємно розповісти, що приготував щось новеньке. При подачі чахохобілі з курки  , Обов'язково присипати зеленню, додати до страви свіжий, мелений часник і гарнірувати відвареним рисом. Якщо не любите рис - можна відварити картопельку, вийде не гірше.