Рецепт свинячої ніжки по-німецьки



 Знаменита німецька рулька або свиняча ніжка по-німецьки  , Зовсім не таке вже складне блюдо, як могло б здатися. Для його приготування знадобиться двокілограмова свиняча ніжка, зубчики часникові у великій кількості, чайна ложка меленого перцю (чорного), лавровий лист, чебрець. Ніжку потрібно оглянути, ретельно промити і в місцях, де буде виявлена ??щетина - добре поскоблить.
 Часник (його має бути багато) почистити, обваляти в солі і перці і нашпигувати свинячу ніжку, настільки щільно, як тільки вийде - після цього наша страва пакуємо в щільний пакет і виставляємо на холод, щоб воно там полежав цілу ніч. На ранок форму з високими бортиками викласти щільно фольгою, а знизу на фольгу добре б ще й покласти квадратик пергаменту (щоб ніжки не пріжарівалась), після цього наливаємо на дно форми воду і укладаємо туди всі підготовлені спеції (можете додати ще інші) і наше м'ясо, яке зверху також треба добре прикрити фольгою і готувати години чотири - перевіряючи, щоб на дні форми постійно була вода. Після закінчення зазначеного часу, Ольгу можна відігнути і дати нозі підрум'янитися небагато. Коли процес завершиться, дайте свинячий ніжці по-німецьки  трохи постояти і подавайте.