Рецепт піци з плавлених сирків



 Яких тільки інгредієнти не додають в піцу, ну і ми не залишимося осторонь і пропонуємо свій рецепт. Для приготування піци з плавлених сирків  , Заготовимо загодя двісті грамів м'ясної начинки (ковбаси, вареного або копченого м'яса), сто вісімдесят грамів плавленого сирка, три чесночіни, шість столових ложок сметани, твердий сир і упаковка дріжджового тіста (або просто форма для піци).
 Якщо підготували дріжджове тісто, то йому попередньо потрібно надати потрібну форму - розкачати характерним кружечком і сформувати стеночки для начинки (товщина шару тесту залежить виключно від вашого смаку). На змащене деко посипати панірувальні сухарі і укласти форму для піци. М'ясну складову пропустити через м'ясорубку (замість м'яса можна використовувати рибні консерви - підійде все, що знайдете в холодильнику, це ж піца), а плавлені сирки нарізати тонкими пластинами, твердий сир натираємо. Розтертий часник змішуємо зі сметаною. На дно форми викладаємо скибочки плавлених сирків, на цей шар - шар м'ясної (ну або рибної) начинки, смахать її зверху сметаною з часником і традиційно присипати все тертим сиром - випікати, поки піца з плавлених сирків не буде готова.