Рецепт рулету зі свинячої Пашина



 Кожна господиня знає, яке м'ясо краще в сім'ї, а також які частини цього м'яса краще використовувати для перших страв, для других і що краще взяти для свята. Сегдня пропонуємо приготувати страву з пашини - тонкого шару м'яса з салом, взятого зі свинячого живота. Для приготування рулету зі свинячої Пашина  , Візьмемо півтора кілограма цього м'яса, по пучку солі і перцю, а також нам знадобиться часник.
 Після того, як ця частина м'яса виявиться у нас, її потрібно оглянути, промити, видалити зайве і відбити гарненько, щоб шар став тонше, але не проривався. Кожен шматочок потрібно обмазати приправами, потім почистити багато часнику, розчавити його і також промазати кожен шматочок Пашина. Після цього звертаємо м'ясо рулетиками, скріплюємо товстою ниткою або зубочистками, загортаємо в папір або плівку і поміщаємо на холод - витримуватися протягом доби.
 Плівку знімаємо і поміщаємо рулетики в духовку - як варіант, їх спочатку можна загорнути у фольгу, тоді запікати можна не розгортаючи, але в цьому випадку потрібно розгорнути фольгу через якийсь час, щоб надати м'ясу золотистий відтінок. Як гарнір до рулетів зі свинячої Пашина  , Ідеально підходять молода варена картопля і зелень, також добре підійде салат зі свіжих овочів з рослинним маслом - так можна отримати дуже смачний святковий обід.