Рецепт рулету м'ясного з паприкою і шпинатом



 Для приготування рулету м'ясного з паприкою і шпинатом  , Підготуємо один червоний перець, оливкова олія, шпинат (близько дев'яноста грамів), дві головки ріпчастої цибулі (дрібно нашаткувати), подрібнений часник - дві столові ложки, дві склянки хлібних крихт, томатний кетчуп, свіже листя чебрецю, діжонську гірчицю, два яйця, півтори склянки листя базиліка, м'ясний соус - одну столову ложку і дев'ятсот грамів телячого фаршу. Червоний перець цілком обсмажте, потім загорніть у папір, витримайте недовго, очистіть від шкірки і насіння і наріжте довгими широкими смужками. На сковороді з додаванням олії швидко обсмажте листя шпинату, приберіть його і на тій же сковорідці обсмажте цибулю і часник - перемістіть зажарку в миску, додайте туди ж хлібні крихти, яйця, подрібнену зелень, гірчицю і м'ясний соус, потім умішайте фарш, приправте.
 Після цього розділіть отриману масу на половини, перший викладіть у форму для приготування рулету (вона повинна бути довгастої і зробіть посередині поздовжнє заглиблення, в яке помістіть половину смужок перцю, потім шар обсмаженого шпинату, ще перець і укрийте цю начинку шаром фаршу так, щоб вона повністю опинилася всередині. Добре утрамбуйте масу і надайте їй форму рулету, запечіть в духовці. Подавати рулет м'ясний з паприкою і шпинатом  слід порізаним на вісім частин, з будь-яким гарніром.