Рецепт - бульйон з фрикаделі


200 грам м'яса, 10 грам масла, 1 яйце, 30 грам ріпчастої цибулі, сіль і перець за смаком.

1. Для приготування фрикаделей сире м'ясо нежирної яловичини двічі пропустимо через м'ясорубку, фарш посолити, посиплемо перцем, добре розмішати з двома столовими ложками холодної води, додамо яйце.
2. З фаршу приготуємо кульки (фрикаделі).
3. Спосіб варіння бульйону звичайний.
4. У каструлю з киплячим (м'ясних, курячим) бульйоном опустимо фрикаделі і варимо їх 15-20 хвилин.
5. Бульйон з готовими фрикаделі подамо на стіл в глибокій тарілці, посиплемо зеленню кропу або петрушки.
Рекомендуємо: