Рецепт фрикадельок каррі на шампурах



 Для приготування фрикадельок каррі на шампурах  візьмемо п'ятсот грамів фаршу (краще змішаного свинячого з яловичим), по одній штуці цибулину, яйце і зелений болгарський перець, помідори черрі, кунжут і оливкове масло. Для початку підготуємо кунжут - обсмаживши його на сухій сковороді, поки насіння не почнуть підстрибувати, фарш відкласти в миску, якщо потрібно попередньо розморозивши його. На оливковій олії обсмажити нарізану кубиками м'якоть болгарського перцю. У фарш додати яйце, каррі, смажений кунжут (пів чайної ложки), трохи оливкового масла і нарізаний дрібно цибулю (його можна додати в м'ясорубку, якщо фарш готуєте самостійно), потім сформувати з повчань оригінального фаршу невеликі кульки - вони не повинні бути занадто маленькими , щоб не згоріти, але й не великими, щоб мати можливість прожаритися.
 Після того, як все буде готово - підготувати дерев'яні шпажки або шампури і нанизувати на них по черзі фрикадельки, помідорчики черрі і шматочки болгарського перцю. Отримані шашлички готувати вдома в духовці, на грилі або ж на виїзді із застосуванням барбекю або просто на багатті. Після готовності добре полити томатною пастою або кетчупом і фрикадельки каррі на шампурах  готові.