Рецепт хрюгреца



 Рецепт страви з цікавою назвою хрюгрец  будемо готувати з таких продуктів: кілограма свинячої корейки, півтора склянок натертого сиру, двох столових ложок вершкового масла, половини склянки розмелених волоських горіхів, столової ложки гірчиці, зубчики часнику і дрібку сушеного розмарину.
 В першу чергу для нашого хрюгреца слід приготувати начинку - пів склянки панірувальних сухарів змішуємо з такою ж кількістю волоських горіхів (подрібнених), туди ж втручаємося пів склянки натертого сиру, все взяте вершкове масло, часник, розмарин, спеції. Заздалегідь заготовлений шматок корейки надрізаємо з уздовж одного боку, не доводячи розріз до кінця купка, потім кожну з половинок ще надрізаємо, отримуючи тонкі скибочки на цільної основі. На ці скибочки намазуємо начинку товстим шаром, згортаючи потім самі скибочки рулетиками, закріплюємо все міцними нитками (якщо можете - спробуйте скріпити зубочистками), загортаємо начинену корейку у фольгу і відправляємо в духовку. Після того, як м'ясо пропечеться, треба надати хрюгрецу красивий вигляд, знявши з нього фольгу і злегка порумянів в духовці. Подавати краще після того, як страва трохи постоїть і злегка охолоне.