Рецепт супу з копченостями



 Це суп з прекрасним тонким смаком ідеальний для приготування в будь-яку пору, коли хочеться смачненького. Для приготування супу з копченостями  продготовім два літри домашнього курячого бульйону (напередодні можна приготувати щось з вареного курячого м'яса), три скибочки курки (копченої) три шматочки копчено-вареного окосту, три картоплини, один рожевий солодкий помідор, ріпчасту цибулину, морквину і зелень.
 Скибочки копченої курки відокремити від кісток і нарізати красивими фігурними шматочками, також вчинити і з окостом. Інші інгредієнти теж подрібнити - очищений картопля і морквину, тонкими скибочками, помідор (знявши з нього шкірку) - кубиками. Обсмажити цибулю (дрібно нарізаний), в зажарку додати помідор і моркву, а коли овочі трохи умягчатся - шматочок вершкового масла, після цього тушкувати до готовності всіх складових. У киплячий бульйон опустити картоплю, потім шматочки м'яса, засмажені овочі - всі інгредієнти добре проварити, щоб вони просочилися, з м'ясні шматочки віддали бульйону свій підкопчений присмак. Після виключення вогню, потрібно дати супу з копченостями  ще трохи настоятися, потім присипати рубаною зеленню і подавати на стіл.