Рецепт - курячий бульйон


Інгредієнти для рецепта Курячий бульйон

1 курка, 150 грам коріння і моркви, цибулина, сіль, перець, зелень петрушки.

Як приготувати рецепт Курячий бульйон ?

1. Промиту курку, очищені тельбухи, кілька зерняток перцю покладемо в каструлю з водою і варимо на слабкому вогні.
2. Через півгодини додамо сіль, очищені коріння і одну цілу цибулину.
3. варимо до готовності.
4. При слабкому кипінні суп зберігає приємний смак і запах.
5. Готову курку можна запекти в духовій шафі або приготуємо з соусом на друге.
6. А бульйон процідити, серце, шлунок, коріння наріжемо тонкою соломкою і покладемо в суп.
7. Перед подачею на стіл посиплемо дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Рекомендуємо: