Рецепт печені з морепродуктами



 Для приготування печені з морепродуктами  , Потрібні дві столові ложки солодкого вершкового масла і столова ложка оливкової, дві цибулини, двісті двадцять грамів моркви (цибулю і моркву відразу очистити і нарізати), три стебла селери, два літри курячого бульйону, два лаврових листки, три подрібнених зубчики часнику, чотири картоплини , столова ложка замороженого горошку, стільки ж зерен кукурудзи і нарізаною зеленої квасолі, трохи нарізаних помідорів, копчена ковбаса (двісті двадцять грамів), така ж кількість морських гребінців, очищених креветок, панчетти і крабового м'яса, мелений перець і універсальна приправа.
 Розігріти бульйон, покласти в нього вершкове масло, а на рослинній обсмажити цибулю з ковбасою, а потім і панчеттою, потім туди ж покладемо селера, часник, морква, горошок, кукурудзу, квасолю, картоплю, листя лавра і помідори - якщо вийде сухувато (хоча не повинно), додаємо воду. Після приготування овочів їх треба змішати з частиною бульйону і протягом ночі витримати на холоді. Перед подачею овочі розігріти на бульйоні до кипіння, додати морепродукти, видалити лавровий лист, залити бульйоном і подавати печеня з морепродуктами  до столу.