Рецепт оладок з селери і імбиру з виноградом



 Для приготування оладок з селери і імбиру з виноградом  , Запасемося двома гронами червоного винограду, чотирма столовими ложками гранатового сиропу, одним кореневим селерою, очищеним і розділеним на вісім частин, десятьма столовими ложками цукру, одним лимоном (використовуємо цедру і сік), півтора склянками поленти, борошном, меленим імбиром, порошком для випікаючи , одним яйцем, екстрактом ванілі, йогуртом, вершковим маслом (або рослинним), ста мілілітрами французьких вершків і зернятками свіжого граната.
 Виноград викласти в миску, полити гранатовим сиропом, змішаним з водою, запекти. Селера подрібнити, змішати з цукром, сіллю, цедрою і соком лимона, трохи проварити, потім процідити від цедри і остудити. Окремо просіяти поленту і борошно, змішати їх з імбиром і порошком для випічки, вилити масу з селерою до залишився цукру, додати яйце, ваніль і трохи йогурту, потім всипати борошняну суміш і замісити круте тісто для оладок.
 Обсмажити оладки на вершковому, або ж рослинній олії (для обсмажування краще підійде сковорода з антипригарним покриттям, так вони будуть нежирними, і при цьому не пристануть до днища). Після того як се готово - подавати оладки з селери з імбиром і виноградом  политими виноградним сиропом, змазаними французькими вершками і присипаними зернами граната.