Рецепт Пічер - гуляшу з Аргентини



 Для приготування Пічер - гуляшу з Аргенітни  візьмемо два кілограми яловичини, чотири курячі грудки, чотириста грамів свинячої грудинки, шість свинячих сосисок, одну ріпчасту цибулину і один цибуля-порей, п'ять картоплин, стільки ж морквин і бульб батату, кілограм гарбуза (або рівну кількість кабачків), вилок білокачанної капусти, пів кілограма квасолі, п'ять кукурудзяних качанів.
 Каструлю візьміть побільше (літрів на шість) і накип'ятити в ній п'ят літрів підсоленої води, коли вона закипить - кинути розрізаний на четвертинки ріпчасту цибулю, порей, а потім опустіть яловичину - відваріть до готовності. В отриманий бульйон опустіть курячі грудки, потім свинячу грудинку, сосиски, нарізані невеликими скибочками картоплю і батат (солодка картопля), моркву та гарбуз також опустити туди (їх краще нарізати голосочками), а також - крупно посіченою капусту. Коли овочі стануть м'якими, їх потрібно дістати, і розкласти по різних ємностей. Окремо відварити попередньо на ніч замочену квасолю. Всі м'ясні продукти (приготовані), нарізати приблизно однаковими шматочками. Окремо розкласти на тарілці м'ясо, овочі, квасоля і відварені кукурудзяні качани і Пічер - гуляш з Аргентини  можна подавати до столу.