Рецепт рисового пудингу по-австралійськи



 Для приготування рисового пудингу по-австралійськи  підготуємо двісті тридцять грамів розваристої рису, п'ятсот грамів води, шістдесят грамів родзинок, по сто грамів фініків, інжиру і будь-яких фруктів, два білка, трохи імбиру (меленого), тридцять грамів цукру і двісті п'ятдесят - молока.
 Блюдо добре тим, що в ньому можна експериментувати з інгредієнтами - взяти більшу кількість тог що подобатися і зменшити складову частину менш нравящихся продуктів (наприклад, якщо любите фініки, візьміть їх більше, ніж інжиру і навпаки). Рис зварити трохи не до готовності, потім нарізати підготовлені сухофрукти досить дрібними шматочками (можна додати ще й родзинки, і курагу), перемішати їх з порошком імбиру і вмішати в рисову масу - підготовлену основу для пудингу пригасити, потім влити молоко і ще якесь час проварювати, щоб все гарненько перемішалося в каструльці - рис повинен повністю розваритися, так що готувати доведеться досить довго. Після того як наш майже готовий пудинг трохи охолоне, в нього потрібно обережно вмішати збиті білки, потім обполоснути холодною водою мисочки, розкласти в них пудинг і відправити на холод. Перед подачею рисового пудингу по-австралійськи  , Прикрасити кожну порцію щедрим кількістю красиво нарізаних фруктів.