Рецепт свинини Діжон



Для приготування свинини Діжон  - Візьмемо трохи пшеничного борошна, чотири свинячих корейки (загальною вагою близько ста вісімдесяти грамів), оливкова олія, цибуля-шалот, біле вино, двісті міліграмів курячого бульйону, стільки ж діжонськой гірчиці (із зернами) п'ятдесят п'ять шрамів корнішонів, столову ложку свіжого естрагону , стільки ж подрібненої петрушки, сто мілілітрів сметани, п'ять картоплин (відварених), несолоне вершкове масло і соняшникова олії.

Лук шалот ріжемо тонкими півкільцями, корнішони подрібнити, також вчинити з підготовленою зеленню. Борошно перемішати з крупною кам'яною сіллю, обваляти в суміші шматочки свинини, на сковороді змішати соняшникову олію з вершковим і обсмажити шматочки свинячої корейки до рум'яності, після чого переносимо їх на деко і ще трохи запікаємо. На вже взятої сковорідці обсмажити цибулю шалот, досипати борошна, потім влити шістдесят грамів білого вина і весь курячий бульйон, що був узятий, після закипання, туди ж вилити всю діжонську гірчицю, подрібнені корнішони, естрагон і трохи французьких вершків. При подачі свинину Діжон  рясно полити соусом і притрусити дрібно нарізаною зеленою петрушкою, як гарнір використовувати картоплю.