Рецепт соусу з яловичини



 Для приготування соусу з яловичини  підготуємо кілограм м'яса (природно, яловичини), цибулину, кілька зубців часнику, вісім картоплин, два помідори, томатну пасту і болгарський перець (один).
 Заготовлене кількість яловичини потрібно промити, очистити і нарізати невеликими шматочками (як на гуляш), відварити у воді до м'якості (води брати не багато, щоб в кінці процесу відварювання залишилося зовсім трохи рідини, але і з урахуванням того, що у воді буде ще й гаситися вісім картоплин). Коли наше м'ясо приготується, його потрібно ще трохи обсмажити - до появи легкого смаку присмажені, після чого опустити в бульйон скибочки очищеної картоплі (всю норму), закинути в киплячий бульйон обсмажене м'ясо, а в сковороді ретельно (до золотистого, але не до вугіль) підсмажити цибулю з часником, болгарським перцем і ложкою томатної пасти.
 Після того, як зажарка буде готова - в блюдо смачно додати багато різної нарізаної зелені. Коли м'ясо з картоплею дійдуть до готовності, його потрібно перекласти в сковороду з соусом і прогріти всі інгредієнти разом, щоб вони просочили один одного. Подавати соус з яловичини  як самостійне блюдо, з овочами і хрусткими хлібцями.