Рецепт лазаньї з фаршем з м'яса і грибів



 Щоб побалувати сім'ю блюдом лазанья з фаршем з м'яса і грибів  підготуємо шестісотграммовая пачку листів для лазаньї, триста грамів свіжої телятини, стільки ж свинини, цибулі та грибів, по сто п'ятдесят грамів помідорів і вина, одну маленьку морквину, триста п'ятдесят грамів сиру моцарелла, сто двадцять грамів пармезану, трохи томатної пасти, двісті мілілітрів м'ясного бульйону, по сто грамів рослинної і вершкового масел, борошно, триста мілілітрів молока, зелень, приправи, прянощі.
 Все що потрібно, почистити і промити - взяті види м'яса (разом з цибулею і морквою) подрібнити, помідори ошпарити, відокремити від шкірки і подрібнити окремо. Після цього, також подрібнити промиті гриби, сири натерти (не змішуючи). М'ясо обсмажити, коли воно змінить колір, - додати томати, потім гриби, залити вином і бульйоном, пригасити до готовності фаршу. Окремо змішати соус бешамель - розтопити масло (вершкове) засипати три столові ложки борошна, влити всю норму молока (можна замінити рідкими вершками), прогріти до загустіння, в процесі додавши трохи мускатного горіха. Лист для лазаньї відварити з додаванням солі і краплі рослинного масла, застелити ними деко (в одні шар) розкласти на ньому шаром м'ясну начинку, присипати тертої моцарелою, накрити ще одним шаром листів для лазаньї і повторювати процес, поки інгредієнти не закінчаться, зверху присипати блюдо пармезаном, укутати його у фольгу і запікати лазанью з фаршем з м'яса і грибів  до готовності.