Рецепт баклажанів з цукіні



 Для виготовлення прекрасного страви баклажани з цукіні  , Підготуємо двісті п'ятьдесят п'ять грамів цукіні і триста сімдесят п'ять грамів - баклажанів, стакан тертого сиру (різновид його визначте на свій смак), стільки ж взяти нарізаної цибулі, підготувати оливкова олія, вісімсот грамів томатів, дві чайних ложки сушеної паприки, кілька часникових зубчиків і трохи приправи (коханої).
 На двох столових ложках оливкової олії, обсмажити весь лук, після залежить роздавлений часник, за ним - помідори, перець, приправу і морську велику сіль. Після того, як помідори стануть м'якими, соус остудити і подрібнити у блендері (до того, як класти помідори них можна зняти шкірку). Баклажани і цукіні нарізати кружечками, скропити олією з двох плоских сторін і обсмажити невеликими партіями до апетитної золотистости - відкласти в миску (можна на паперові рушники). У жаропрочное блюдо шарами вкладаємо баклажани, на них - цукіні, потім соус і зверху - сир, робимо шарів, скільки вийде, щоб сир викладався завжди верхнім шаром і запікаємо, причому готовність баклажанів з цукіні  визначається розплавленням сиру, але якщо подобається легкий смак піджареної, можна потримати трохи довше.