Рецепт вегетаріанського борщу



 Для вегетаріанського борщу  візьмемо дві морквини, така ж кількість цибулі, помідорів і зубчиків часнику, три картоплини, сто грамів капусти, один буряк, столову ложку томатної пасти і склянку гарячої води (якщо овочі великі за розміром, води може знадобитися більше).
 Буряк очистити і нарізати на кубики (або брусочки), обсмажити в каструльці на рослинній (соняшниковій) олії, після того, як овоч трохи обсмажити, додати терту моркву (краще на крупній тертці, але можна і на дрібній), в зажарку потім додамо і нарізані цибулини - а після пом'якшення овочів покладемо підготовлене кількість томатної пасти. Після того, як всі інгредієнти просочать один одного - влити в суміш гарячу воду, ще трохи проварити - потім очищений і декоративно нарізаний кубиками свіжий картопля опустити в отриманий овочевий бульйон, туди ж відправити досить дрібно нашатковану капусту. Коли картопля стане м'яким - можна додавати помідори (вони можуть бути консервованими або свіжими, але шкірку з них краще попередньо зняти) і приправляти страву. У самому кінці процесу готування покласти в вегетаріанський борщ  роздавлені чесночінкі і в кожну з порційних тарілок кинути жменьку зелені (для посилення свіжості смаку).