Рецепт лаймового пирога з безе



 Для лаймового пирога з безе  підготуємо готове десертне тісто (триста сімдесят п'ять грамів), три лимона, стільки ж лаймов, сто п'ятдесят грамів цукрової пудри дрібного помелу, п'ятдесят грамів кукурудзяного крохмалю, двісті мілілітрів води, чотири яєчних жовтки, п'ятнадцять грамів вершкового масла, двадцяти трисантиметровим форма для пирога ( зручніше буде силіконова) і окремо для безе - чотири білка і сто грамів мелкомолотого цукрової пудри.
 Духовку розігріти, тісто викласти в підготовлену форму і охолодити, прикрити жаростійким пергаментом, покласти боби для запікання і - в духовку (до отримання коржа золотистого кольору) - після чого, знявши покриття, підрум'янити ще трохи і охолодити. З лимонів і лаймов вичавити триста мілілітрів соку (якщо менше, додати сік з інших фруктів), в каструльку з соком покласти і цедру, і цукор і розчинений в пер ложок води, крохмаль - помішуючи прокип'ятити, після охолодження, ввести збиті жовтки і м'яке вершкове масло, щоб вийшов крем (його треба вилити на тісто). Збити білки для безе до необхідної фортеці, поступово додати цукру - коли безе підготується, викласти його на лаймовий пиріг з безе  і гарненько запекти всі інгредієнти.